Welke meststof raad je aan?

De meeste tuinders moeten een complete meststof gebruiken met twee keer zoveel fosfor als stikstof of kalium. Een voorbeeld is 10-20-10 of 12-24-12.Deze meststoffen zijn meestal gemakkelijk te vinden. Sommige bodems bevatten voldoende kalium voor een goede plantengroei en hebben niet meer nodig. Probeer je gewoon je gazon groen te maken? Is het uw doel om uw gazon te voeren en onkruid of insecten te bestrijden? Misschien begin je een nieuw gazon en wil je het beste voor die delicate kleine zaailingen als ze terrein breken? Overweegt u een natuurlijk organische benadering van het voeren van uw gazon?.

Als je gemakkelijk en snel groen gras wilt, dan is Scotts Green Max de meststof voor jou. Dit product belooft je slechts 3 dagen na het aanbrengen groener gras te geven. Dit is ook een geweldige keuze voor mensen die niet te veel van hun tijd kunnen besteden aan gazonverzorging, omdat het slechts elke 6 tot 8 weken hoeft te worden toegepast, amzn_assoc_tracking_id %3D productlist00-20; amzn_assoc_ad_mode %3D handleiding; amzn_assoc_ad_type %3D smart; amzn_assoc_marketplace %3D amazon; amzn_assoc_soc_regio %3D VS; amzn_assoc_design %3D enhanced_links; amzn_assoc_asins %3D B0168K8VQK; amzn_assoc_placement %3D adunit; amzn_assoc_linkid %3D 5f6f517c9125615542c697c5e8815127; Overapplicatie kan schade veroorzaken, maar de aanwijzingen en de dispenser maken het gemakkelijk aan te brengen de juiste hoeveelheid, amzn_assoc_tracking_id %3D productlist00-20; amzn_assoc_ad_mode %3D handleiding; amzn_assoc_ad_type %3D smart; amzn_assoc_marketplace %3D amazon; amzn_assoc_region %3D VS; amzn_assoc_design %3D enhanced_links; amzn_assoc_asins %3D B000P0FHQ2; amzn_assoc_placement %3D advertentie unit; amzn_assoc_linkid %3D 14170328895320a6cddb86cc6b587dc1; Deze kunstmest gebruikt stikstof en microben om de groei te bevorderen en voedingsstoffen aan de bodem te leveren. De geur van dit product kan ook helpen om ongedierte zoals konijnen en herten weg te houden van uw tuin.

Het nadeel is dat je ook de geur moet ruiken die andere dieren weghoudt, amzn_assoc_tracking_id %3D productlist00-20; amzn_assoc_ad_mode %3D handleiding; amzn_assoc_ad_type %3D smart; amzn_assoc_marketplace %3D amazon; amzn_assoc_region %3D US; amzn_assoc_design %3D verbeterd _links; amzn_ assoc_asins %3D B07BTT8Y1N; amzn_assoc_placement %3D adunit; amzn_assoc_linkid %3D 259097fd7a117032aab24555229e5cf0; Dit is een product dat op vele soorten grassen kan worden gebruikt en dat u kan helpen een geweldig gazon te hebben zonder veel moeite, amzn_assoc_trac_trac_tracking_id %3D productlijst 00-20; amzn_assoc_ad_ mode %3D handleiding; amzn_assoc_ad_type %3D smart; amzn_assoc_marketplace %3D amazon; amzn_assoc_region %3D VS; amzn_assoc_design %3D enhanced_links; amzn_assoc_asins %3D B005W1QYDO; amzn_assoc_placement %3D adunit; amzn_assoc_linkid %3D d864d2e0b30a13eabfe82717f9e83153;. Samen staan deze drie voedingsstoffen bekend als N-P-K, genoemd naar hun atomaire elementen op het periodiek systeem. De niveaus van N-P-K worden vermeld op de zak of fles kunstmest, altijd in de volgorde van stikstof-fosfor-kalium. De cijfers geven het percentage van elk element per pond kunstmest aan.

Een meststof vermeld met een N-P-K van 20-0-8 heeft bijvoorbeeld 20% stikstof, 0% fosfor en 8% kalium per pond. Sommige labels helpen u ook bij het berekenen van de hoeveelheid N-P-K per 1000 vierkante voet, handig voor grote toepassingen. Koele seizoensgrassen zoals Kentucky bluegrass, zwenkgras en raaigras moeten worden bemest net nadat het gazon terugkomt van de winterrust en opnieuw aan het begin van de herfst. Als het gaat om het in topconditie houden van een tuin, is alles wat je echt nodig hebt de beste gazonmeststof voor je klimaat en omstandigheden, en een paar datums omcirkeld op de kalender.

Helaas houden de meeste huiseigenaren zich niet bezig met gazonbemesting, omdat ze gewoon niet weten welke producten ze moeten gebruiken, of hoe en wanneer ze ze moeten toepassen. En het probleem ingewikkelder is dat als gazonmest niet correct wordt aangebracht, het eigenlijk meer kwaad dan goed kan doen. Wanneer u een grondtest krijgt, kunnen uw resultaten u, afhankelijk van waar u deze vandaan haalt, de beste NPK-verhouding aangeven die u kunt zoeken in een meststof voor uw gazon. Gazonmeststoffen met langzame afgifte breken hun voedingsstoffen over een langere periode af, zodat u langer kunt wachten tussen toepassingen.

De Winter Survival-meststof van Jonathan Green is ideaal voor het voeren van uw gazon van september tot november. Voor de milieuvriendelijke huiseigenaar is de stikstofmeststof van Milorganite een geweldige keuze aan gazonvoeding. Bemest gevestigde gazons tijdens hun meest actieve groeiperioden, wanneer ze het meest behoefte hebben aan extra voedingsstoffen. Milorganite is een hoofdbestanddeel in de gazonmestindustrie sinds het oorspronkelijk werd uitgebracht in de jaren 1920.

Identificeer en pak eerst de oorzaak van het probleem aan, vaak schimmels, insecten of concurrentie van een groeiende boom, en behandel het gebied vervolgens met Safer Brand Lawn Restore Fertilizer. Zoals eerder vermeld, raadt Turnbull aan om uw gazon in de meeste regio's de eerste voeding van kunstmest te geven in het voorjaar van half tot eind april zodra de bodemtemperatuur 55º Fahrenheit bereikt. Augustinegrass als u een van deze grassoorten heeft om u te helpen bij het kiezen van de beste gazonmeststof voor u. Safer Brand Lawn Restore is afgeleid van natuurlijke meststofingrediënten, waaronder verenmeel, sojameel, bloedmeel, alfalfameel, melasse en sulfaat van potas.

Natuurlijke meststoffen hebben meestal een lager percentage N-P-K dan synthetische meststoffen, wat betekent dat u voor dezelfde resultaten meer natuurlijke mest moet gebruiken. Evenzo, als uw bodemtest een teveel aan stikstof vertoont, kunt u stikstofzware meststoffen vermijden om gazonverbranding te voorkomen. .

Leave a Comment

Required fields are marked *