Welke kunstmest gebruiken gazonbedrijven?

Bij VistaTurf willen we bijvoorbeeld altijd een langzame release van 30% tot 50% gebruiken. We doen dit (samen met de meeste andere gazonverzorgingsbedrijven) omdat we de. Producten van commerciële kwaliteit kunnen worden gekocht met vrijwel elke gewenste langzame releasesnelheid. Dit doen we (samen met de meeste andere gazonverzorgingsbedrijven) omdat we willen dat de meststof langzaam afbreekt en uw gazon gedurende een langere periode voedt.

Scotts is een van de meest vertrouwde merken op het gebied van gazononderhoud, en deze OMRI-beursgenoteerde organische gazonmeststof is een goed voorbeeld van waarom. Vrijwel iedereen die dit product heeft gebruikt, zal je vertellen dat het indrukwekkend effectief is om gras groen te maken en dikker te worden, vooral voor een natuurlijke meststof. Meestal zie je binnen 10 tot 14 dagen substantiële resultaten. Omdat deze formule volledig natuurlijke ingrediënten gebruikt, kunt u hem zonder zorgen gebruiken rond huisdieren en kleine kinderen.

Direct na het aanbrengen van Scotts Natural Lawn Food is het veilig voor u en uw gezin om weer over het gazon te lopen. Aan de „voederzijde” van deze combinatie van onkruid en voer krijgt uw gras stikstof met snelle afgifte om het onmiddellijk op te fleuren en stikstof met langzame afgifte om het tot 12 weken te blijven voeren. De formule van deze meststof bevat een hoge hoeveelheid stikstof voor een rijke, groene kleur en nul fosfor om watervervuiling te voorkomen. Stikstofzware meststof maakt gras donkergroen omdat stikstof de voedingsstof is die bijdraagt aan de kleur van het gras.

Dat betekent elke meststof waarbij het eerste getal in de NPK-verhouding (de N) hoog is. Van onze topkeuzes zijn degenen met het hoogste stikstofgehalte (en de beste om uw gras donkergroen te maken) Scotts Turf Builder Lawn Food (32% stikstof), GreenView Fairway Formula Spring Fertilizer + Crabgrass Preventer (24% stikstof) en GreenView Lawn Food (22% stikstof). Pas op dat u geen delen van uw gazon overbemest wanneer u meststof met een hoog stikstofgehalte gebruikt, omdat te veel stikstof het gras verbrandt en doodt, waardoor het bruin wordt. Enkele van de beste chemicaliën voor pre-emergente onkruidbestrijding zijn trifluraline, bensulide, DCPA, dichlobenil, oryzalin en simazine.

Zijn compost- en compostthee oké om te gebruiken?. Aanbieders zoals TruGreen bieden een reeks servicepakketten voor gazononderhoud om de bemesting of uw tuin te verzorgen, en nog veel meer. Het ontwikkelen van een bemestingsplan voor uw gazon leidt tot gras met rijke, groene kleuren en dichte dekking over uw tuin. Onbehandeld blijft, kan het gazongras snel verdringen en verstikken, waardoor een verder gezond gazon in slechts een paar jaar wordt overweldigd.

Evenzo, als uw bodemtest een teveel aan stikstof vertoont, kunt u stikstofzware meststoffen vermijden om gazonverbranding te voorkomen. Door de beste gazonmeststof te vinden, kunt u weelderig groen gras behouden dat een uitnodigende achtergrond is voor elke activiteit. Veel merken gazonmest vermelden de namen van voedingsstoffen niet, dus het is belangrijk om te onthouden dat de hoeveelheden altijd in de volgorde van N-P-K worden vermeld. Als uw gazon al veel fosfor bevat, hoeft u niet meer toe te voegen en kunt u kiezen voor een fosforvrije meststof.

De Winter Survival-meststof van Jonathan Green is ideaal voor het voeren van uw gazon van september tot november. Technici voor gazononderhoud zijn bijvoorbeeld opgeleid om de vroege tekenen van een probleem met gazonplagen te kunnen herkennen. Naast factoren zoals grastype of klimaat, heeft uw specifieke gazon mogelijk meer of minder bemestingstoepassingen nodig dan uw buren. Het voeren van uw gazon met langzame afgifte aan het begin van de zomer helpt uw gras het hele seizoen gezond en groen te houden.

Hoewel deze stikstofrijke formule uw gazon groener en sneller helpt groeien, stimuleert het ook een gezonde en snelle wortelgroei om uw gazon droogte- en stresstoleranter te maken. Toch bieden de volgende meststoffen u veel waar voor uw geld en passen ze goed bij de meeste gazons. Het is van cruciaal belang om dit soort gazonproblemen snel onder controle te krijgen, omdat ze zich kunnen verspreiden en verergeren, waardoor mogelijk zelfs uw gazon wordt gedood. Bovendien, als uw gras vergeling, lichtgroene kleur heeft of niet groeit, is het misschien tijd om wat gazonmest aan te brengen.

.

Leave a Comment

Required fields are marked *