Welke gazonverzorgingsservice is de beste?

Populaire concurrenten voor TruGreen's full-service gazonverzorging zijn Lawn Doctor, Weed Man en Lawn Love. Doe-het-zelfbedrijven zoals Sunday en Lawnbright zijn dat ook. Klanten willen weten dat een bedrijf zich aan zijn werk houdt, dus garanties zijn belangrijk. Elke gazononderhoudsdienst heeft verschillende criteria voor de garantie.

Een bedrijf kan bijvoorbeeld bepalen dat elke klacht van de klant binnen een periode van 24 uur na service wordt ingediend, terwijl een ander bedrijf de klant tot 2 weken kan geven. Over het algemeen betekent een tevredenheidsgarantie dat de service of professional terugkeert om alles wat het probleem is, kosteloos voor de klant op te lossen of een volledige terugbetaling aan te bieden. Vergeet niet dat elke tevredenheidsgarantie wordt gegeven naar goeddunken van het gazonverzorgingsbedrijf. TruGreen is een gazonverzorgingsbedrijf gevestigd in 49 staten en Washington, D, C.

Het biedt een scala aan gazonverzorgingsdiensten, waaronder gazonbeluchting, overzaaien, ongediertebestrijding en bodemaanpassing. Aanvullende diensten die verder gaan dan onderhoud zijn onder meer muggenbestrijding en -preventie, evenals verzorging van bomen en struiken, bemesting, ziektebehandeling en insectenbestrijding. TruGreen biedt klanten een breed scala aan serviceplannen, van het standaard TruHealth-pakket tot de allesomvattende TruSignature-optie. In tegenstelling tot sommige van de andere bedrijven op deze lijst, is Lawn Love een site die doorgelichte, lokale gazonverzorgingsdiensten zal kopen.

Deze professionals zijn gecertificeerd om gebonden en verzekerd te zijn, zodat klanten extra gemoedsrust kunnen hebben. Het boekingsproces van Lawn Love vindt online plaats en levert direct een offerte. Lawn Love heeft ook een transparante prijsgids, zodat klanten weten dat de prijzen consistent zijn. Klanten kunnen hun diensten eenvoudig online betalen en beheren.

Lawn Love biedt een tevredenheidsgarantie, maar klanten moeten binnen 24 uur klachten indienen. Lawn Love biedt maaien, bemesten, beluchting, onkruidbestrijding, tuinopruiming en verzorging van bomen en struiken. Klanten kunnen ook tuindiensten boeken via de website, evenals aanvullende seizoensdiensten, zoals het reinigen van goten en het opruimen van bladeren. Lawn Love biedt tot 30 procent korting voor klanten die diensten bundelen.

The Grounds Guys hebben locaties in 46 staten en Washington, D, C. Het bedrijf biedt momenteel geen online accountbeheer aan. The Grounds Guys hebben een volledig scala aan diensten, waaronder grasmaaien, bemesten, graszodeninstallatie en opnieuw zaaien. Het bedrijf biedt ook irrigatie, gootreiniging, verzorging van bomen en struiken, hardscaping en landschapsarchitectuur.

Sneeuw- en ijsbeheer is beschikbaar in de winter en ze installeren zelfs uw vakantielampen voor u. Naast het bieden van een tevredenheidsgarantie van 2 weken, levert het bedrijf na elk bezoek werfstatus- en kwaliteitsrapporten. Lawn Doctor is aanwezig in 38 staten en Washington, D, C. De onderhoudsdiensten voor gazononderhoud omvatten maaien, bemesten, zaaien en beluchten.

Het bedrijf biedt ook ongediertebestrijding, waaronder muggen- en tekenbehandelingen, samen met algemene zorg voor bomen en struiken. Lawn Doctor heeft opties voor biologische gazonbehandelingen, waar veel klanten met huisdieren en kinderen misschien de voorkeur aan geven. LawnStarter biedt maaien, beluchten, graszoden en bemesten van uw gazon, evenals tuinopruiming, hogedrukreiniging en andere algemene landschapsdiensten. Klanten kunnen de volledige servicelijst pas bekijken als ze aan het boeken zijn, en LawnStarter is alleen beschikbaar in 26 staten en Washington, D, C.

LawnBright is een van de beste opties voor doe-het-zelf gazononderhoud. Zonder twijfel is Lawnbright de onbetwiste kampioen voor milieuvriendelijke producten. Dat komt omdat het alleen natuurlijke, biologische ingrediënten gebruikt en agressieve gifstoffen vermijdt. Hoewel we graag meer willen zien voor onkruidbestrijding, is LawnBright transparant over de ingrediënten en hoe ze werken om ongewenst onkruid te bestrijden.

De definitieve lijst werd geselecteerd na evaluatie van relevante factoren voor elk servicebedrijf voor gazononderhoud, waaronder het scala aan gazonverzorgingsdiensten, aanvullende diensten, prijzen, planning, accountbeheer en tevredenheidsgaranties. Of het nu gaat om doe-het-zelf (doe-het-zelf) abonnementen of een uitgebreid aanbod, de beste gazonverzorgingsdiensten bieden gemak, zorg op maat en gepersonaliseerde aanbevelingen om uw tuin er op zijn best uit te laten zien. De zorgplannen van TruGreen bieden gazonverzorgingsdiensten op basis van wetenschap en worden opgesteld door experts die zijn gecertificeerd via het TruExpert-certificeringsprogramma van het bedrijf, en alle behandelingen en zorgplannen van het bedrijf worden aangeboden met behulp van de veiligste producten voor uw tuin en gezin. Het bedrijf heeft nu ongeveer 500 franchises in 40 staten, waardoor ze de grootste franchise voor gazonverzorging in de Verenigde Staten zijn.

Deze factoren zijn vergelijkbaar met de factoren die u zou kunnen gebruiken om te bepalen welk bedrijf u moet selecteren in een lokale Gouden Gids-directory, inclusief de nabijheid van waar u zoekt, expertise in de specifieke diensten of producten die u nodig hebt, en uitgebreide bedrijfsinformatie om de geschiktheid voor jou. Weed Man biedt milieuvriendelijke en natuurlijke oplossingen voor gazononderhoud, met biologische gazonbekleding ontworpen voor een optimale gezondheid van het gazon. Het biedt struikverzorging, kernbeluchting en gazonbemesting om ervoor te zorgen dat u in de zomer een groen gazon hebt en het hele jaar door een gezonde eigenschap. Lawn Love is anders dan typische gazonverzorgingsbedrijven omdat het overeenkomt met uw behoeften op het gebied van gazononderhoud met een lokale professional.

Sunday stuurt door experts ontwikkelde gazonverzorgingskits boordevol voedingsstoffen naar klanten via een abonnementsservice. Gespecialiseerd in spuitbare, vloeibare producten die aan uw tuinslang kunnen worden bevestigd, biedt het bedrijf abonnementsdozen aan via jaarplannen die zijn afgestemd op de resultaten van de bodemtest van uw gazon. We hebben geheime prijzen gewinkeld voor een jaar gazonverzorging op zondag voor een huis in Nashville met een hectare gazon. Ongeacht het type gazononderhoud dat u nodig heeft voor uw woning, er is een bedrijf dat bij u past op deze lijst.

Lawn Love is een geweldige aanbieder voor iedereen die zich zorgen maakt over het dekken van al hun behoeften op het gebied van gazononderhoud in één plan. Het bedrijf helpt bij het maken van een aangepast plan voor uw gazon, op basis van een bodemtest, en stuurt gebruiksvriendelijke producten mee die rechtstreeks op uw slang worden bevestigd. .

Leave a Comment

Required fields are marked *