Welke gazonmeststof is het beste?

Het is u misschien opgevallen dat drie cijfers zijn afgedrukt op etiketten voor gazonmest. Bekend als de NPK-verhouding, staan de cijfers voor het percentage basisvoedingsstoffen (N voor stikstof, P voor fosfor, K voor kalium) dat de meststof bevat. Als de NPK-verhouding van een meststof bijvoorbeeld 12-0-10 is, bevat deze 12 procent stikstof, geen fosfor en 10 procent kalium. Twee grassoorten die deze trend doorstaan, zijn duizendpoot en St.

Deze warme klimaatsoorten consumeren grotere hoeveelheden kalium dan andere grassen. Ze hebben ongeveer gelijke hoeveelheden stikstof en kalium nodig, maar fosfor bijna nul. Zoek naar 15-0-15, of iets dergelijks, voor deze grassen. Milorganite is een hoofdbestanddeel in de gazonmestindustrie sinds het oorspronkelijk werd uitgebracht in de jaren 1920.

Dit gerecyclede gazonvoer is afgeleid van warmtebehandelde, voedselrijke microben die organisch materiaal filteren en verwerken in gemeentelijk afvalwater. De meststof beschikt over een 6-4-0 NPK-analyse, met 2,5 procent ijzer dat diepe vergroening bevordert. Eén applicatie voedt zich gedurende 10 weken en hoeft niet te worden bewaterd. De zak van 32 pond beslaat 2.500 vierkante voet.

De Andersons Innova voedt gazons in een langzaam, gestaag tempo met 7-1-2 NPK-gehalte en aminozuren. De plantaardige formule bevat geen zorgwekkende biovaste stoffen, mest, gerecycled afval of dierlijke onderdelen. De niet-brandende korrels voorkomen schade en zijn ontworpen voor weinig stof, zodat ze gemakkelijk aan te brengen zijn zonder te niezen. De zak van 40 pond voedt tot 5.600 vierkante meter gazon.

Innova 7-1-2 is OMRI vermeld voor gebruik in gecertificeerde biologische activiteiten, met een formule met lage afvoer die veilig kan worden toegepast in de buurt van waterwegen. Het stimuleert een gezond bodemecosysteem door licht verteerbare koolstof te leveren om bodemmicroben van brandstof te voorzien. Dit product komt zo dicht als het gaat om het biologische ideaal. Wanneer u een nieuw gazon start, of het nu gaat om zaad, graszoden of pluggen, is de juiste bodemvoeding essentieel.

Scotts Turf Builder 24-25-4 Starter levert een sterke boost van fosfor voor snelle wortelvorming en stikstof voor een gezonde bladgroei tot 70 procent sneller dan onbevrucht gazon. De kleine korrels zijn ontworpen om snel op te lossen voor snelle levering door de kiem- en vestigingsfase van zes weken van het gazon. De zak van 15 pond voedt 5.000 vierkante meter nieuw gazon. Voor een ongerept gazon met minder werk, verzorgt Scotts Turf Builder Weed and Feed twee gazononderhoudstaken tegelijk.

Het bevat 28-0-3 meststof met snelle afgifte om het gras te voeden, en 2,4D herbicide om breedbladig onkruid zoals paardebloemen en klaver te doden. De zak van 14,29 pond behandelt 5.000 vierkante meter gras. Het is gemakkelijk om dit product aan te brengen, maar dit is tijdgevoelig. Het gazon moet nat zijn van dauw, recente regen of irrigatie op het moment van aanbrengen, zodat de droge onkruidverdelger zich hecht aan onkruidbladeren.

Er mag geen regen in de voorspelling staan en geen irrigatie gedurende de eerste 24 uur na het aanbrengen, na de wachttijd moet het worden bewaterd. Houd huisdieren en mensen 24 tot 48 uur buiten het behandelde gebied. Als het gras er niet helemaal goed uitziet, ontbreekt het misschien niet aan stikstof, fosfor of kalium. De enige manier om het echt te weten is door de grond te laten testen, maar een lichtgroene of geelachtige tint duidt vaak op ijzertekort.

Ironiet, met 12 procent oplosbaar ijzer, pakt de oorzaak van ijzertekort aan zonder overbemesting te riskeren. De lage niveaus van stikstof en kalium helpen het gras ijzer te absorberen en te metaboliseren voor diepe vergroening en blijvende resultaten. De zak van 15 pond beslaat 5.000 vierkante voet. Moeilijke groeiomstandigheden kunnen een sneeuwbaleffect veroorzaken, waarbij afnemend gras leidt tot uitgeputte grond.

Wanneer dat gebeurt, vergt het een gecombineerde inspanning om dingen om te draaien. Identificeer en pak eerst de oorzaak van het probleem aan, vaak schimmels, insecten of concurrentie van een groeiende boom, en behandel het gebied vervolgens met Safer Brand Lawn Restore Fertilizer. De mix van biologische plantaardige voedselingrediënten is ontworpen om de biologische activiteit van de bodem te verhogen terwijl het het gras voedt. De zak van 20 pond behandelt 5.000 vierkante meter gazon.

Omdat krachtig, snelwerkend gazonvoedsel de inherente risico's met zich meebrengt van het verbranden van het gazon of het vervuilen van het milieu, raden we aan om een natuurlijke aanpak te volgen. Onze beste algemene keuze, Milorganite-meststof, is al meer dan een eeuw populair bij professionals en huiseigenaren. Het is een betaalbare meststof die de grond voedt voor een gestage plantengroei en een diep vergroenend effect. De organische meststof van Andersons is een andere veilige, gemakkelijk aan te brengen optie met extra bodemverbeterende ingrediënten en dubieuze producten zoals biovaste stoffen en dierlijke ingrediënten weglaat.

Effectieve meststoffen voorzien in de voortdurende behoeften van de beoogde plant. Voor de meeste gazongrassen is, zonder rekening te houden met de bestaande bodemchemie, een NPK-verhouding van ongeveer 4-1-2 nodig voor een gezonde groei. Omdat de meeste bodems in Noord-Amerika echter voldoende P bevatten, hebben we besloten om onze zoektocht te beginnen met 4-0-2 equivalente meststoffen (8-0-4, 12-0-6, enz.). Dit was geen absolute, maar meer een gids.

De beste manier om te weten wat uw gazon nodig heeft, is door de grond te testen. Vermijd het gebruik van uitgebalanceerde analyse plantaardig voedsel zoals 10-10-10 of 15-15-15 kunstmest voor gazons. Hoewel deze producten enkele van de voedingsstoffen bevatten die gras nodig heeft, bieden ze ze niet in de juiste hoeveelheden aan. Gebruik in plaats daarvan gazonmeststof met een analyse die overeenkomt met een verhouding van 4-0-2 of 4-1-2.Als je gemakkelijk en snel groen gras wilt, dan is Scotts Green Max de meststof voor jou.

Dit product belooft je slechts 3 dagen na het aanbrengen groener gras te geven. Dit is ook een geweldige keuze voor mensen die niet te veel van hun tijd kunnen besteden aan gazonverzorging, omdat het slechts elke 6 tot 8 weken hoeft te worden toegepast, amzn_assoc_tracking_id %3D productlist00-20; amzn_assoc_ad_mode %3D handleiding; amzn_assoc_ad_type %3D smart; amzn_assoc_marketplace %3D amazon; amzn_assoc_soc_regio %3D VS; amzn_assoc_design %3D enhanced_links; amzn_assoc_asins %3D B0168K8VQK; amzn_assoc_placement %3D adunit; amzn_assoc_linkid %3D 5f6f517c9125615542c697c5e8815127; Overapplicatie kan schade veroorzaken, maar de aanwijzingen en de dispenser maken het gemakkelijk aan te brengen de juiste hoeveelheid, amzn_assoc_tracking_id %3D productlist00-20; amzn_assoc_ad_mode %3D handleiding; amzn_assoc_ad_type %3D smart; amzn_assoc_marketplace %3D amazon; amzn_assoc_region %3D VS; amzn_assoc_design %3D enhanced_links; amzn_assoc_asins %3D B000P0FHQ2; amzn_assoc_placement %3D advertentie unit; amzn_assoc_linkid %3D 14170328895320a6cddb86cc6b587dc1; Zoals Safer Brand, Milorganite 0636 is een organische meststof. Het is veilig voor zowel kinderen als huisdieren om na het aanbrengen op te lopen. Deze meststof gebruikt stikstof en microben om de groei te bevorderen en voedingsstoffen aan de bodem te leveren.

De geur van dit product kan ook helpen om ongedierte zoals konijnen en herten weg te houden van uw tuin. Het nadeel is dat je ook de geur moet ruiken die andere dieren weghoudt, amzn_assoc_tracking_id %3D productlist00-20; amzn_assoc_ad_mode %3D handleiding; amzn_assoc_ad_type %3D smart; amzn_assoc_marketplace %3D amazon; amzn_assoc_region %3D US; amzn_assoc_design %3D verbeterd _links; amzn_assoc_ asins %3D B07BTT8Y1N; amzn_assoc_placement %3D adunit; amzn_assoc_linkid %3D 259097fd7a117032aab24555229e5cf0; Dit is een product dat kan worden gebruikt op vele soorten grassen en dat kan u helpen een geweldig gazon te hebben zonder een enorme hoeveelheid inspanning, amzn_assoc_tracking_id %3D productlijst 00-20; amzn_assoc_ad_mode %3 D handleiding; amzn_assoc_ad_type %3D smart; amzn_assoc_marketplace %3D amazon; amzn_assoc_region %3D US; amzn_assoc_design %3D enhanced_links; amzn_assoc_asins %3D B005W1QYDO; amzn_assoc_placement %3D adunit; amzn_assoc_linkid %3D d88A 64d2e0b30a13eabfe82717f9e83153;. Breng elke 90 tot 120 dagen meststof met langzame afgifte, hoog stikstofgehalte aan aan het begin van de lente, zomer en herfst. Breng elke zes tot acht weken kunstmest voor alle doeleinden aan.

Scotts Natural Lawn Food is een geweldige natuurlijke organische meststof. Het is OMRI Listed, wat betekent dat het is goedgekeurd door het Organic Materials Review Institute en geverifieerd door een onafhankelijke productbeoordelingsraad om te certificeren dat de inhoud 100 procent biologisch is. Natuurlijke ingrediënten zoals verenmeel, vleesmeel, beendermeel en bloedmeel voeden uw gras en uw grond. Het is veilig voor gras, mensen en huisdieren en zorgt voor een langzame, zachte afgifte van voedingsstoffen gedurende ongeveer 30 dagen.

Voor de milieubewuste mensen is dit de real deal. Als u op zoek bent naar kunstmest die voornamelijk stikstof bevat om de groei van weelderig, dik en zeer groen gras te bevorderen, is Milorganite 0636 organische stikstofmeststof de juiste keuze voor u. Het geheim van dit product is 4% ijzer dat het bevat, dat wordt toegevoegd voor een diepere groene kleur van je gras. De NPK is 5-2-0, wat betekent dat dit product geen kalium bevat.

Gebruik het daarom niet in de regio's met regelmatige droogtes. Omdat dit product geen elementen bevat voor het kweken van een robuust wortelstelsel, kunt u het ook alleen gebruiken als uw gras al goed ingeburgerd is. Deze meststof voldoet aan alle kwaliteitsnormen van EPA en wordt geleverd in plastic zakken van 36 pond (16,3 kg). Wees niet boos door de intense geur.

Het zal afsterven na het besproeien. Houd er altijd rekening mee dat het een uitstekende organische meststof is, volkomen veilig voor uw kinderen en huisdieren. Je vindt het in een container van 5 pond (2,3 kg), wat voldoende is om ongeveer 4000 vierkante meter te bedekken. Na het aanbrengen van deze wateroplosbare meststof absorbeert deze snel in de wortel van het gras en kunt u binnen enkele dagen een fantastisch resultaat verwachten.

Wanneer u op zoek bent naar een uitstekende natuurlijke meststof met een ultieme NPK-beoordeling van 20-4-8, moet u overwegen Extreme grasgroei gazonbooster. Dit eersteklas product dat in de VS wordt vervaardigd, is een uitstekende optie voor nieuwer gras en volkomen onschadelijk voor zowel uw kinderen als uw huisdieren tegelijkertijd. Ik hou echt van Safer Brand 9333 ringer gazonmeststof. Het is een hoogwaardig, geurloos, biologisch product met plantaardige voedingsstoffen en een 10-0-6 NPK-verhouding.

Het pakket van 25 pond (11,3 kg) is groot genoeg om ongeveer 5.000 vierkante. Met een 18-0-3 formule is Espoma Elf20 biologisch gazonvoer voor het hele seizoen een uitstekend voedsel voor het hele seizoen voor uw gazon. Dit biologische product is volledig veilig voor je kinderen en huisdieren. Bovendien helpt het je gras snel groen te worden en lang gevoed te blijven.

Het pakket van 20 pond (9 kg) is voldoende voor het bemesten van ongeveer 5.000 vierkante. De beste manier om een wenselijk resultaat te krijgen, is door deze blauwe pellets op de bovenkant van uw gazon toe te voegen en ze langzaam in de grond te laten dringen terwijl u het water geeft. Als u de beste gazonmeststof nodig heeft voor het gevestigde gazon, dat voldoet aan alle kwaliteitsnormen van EPA, raad ik Milorganite 0636 organische stikstofmeststof ten zeerste aan. Met 4% ijzer en stikstof dat het bevat, bevordert dit product de weelderige, dikke en zeer groene groei van uw gras.

Van alle gazonmeststoffen die we hebben beoordeeld, is de Andersons PGF Complete 16-4-8 Meststof verreweg de beste. Het is gemaakt met superfijne bijzonderheden, waardoor u het gelijkmatiger over uw tuin kunt verdelen. Dit resulteert in gelijkmatiger gegroeid gras en voorkomt dat u een gebied te veel bemesten. Er zit weinig stikstof in dit mengsel.

Hierdoor kunt u meer per vierkante voet aanbrengen. U hoeft zich niet zoveel zorgen te maken over het overdoseren van uw tuin. Eén klein pakket werkt op 5.000 vierkante meter van een gazon. U kunt een groter pakket kopen voor 15.000 vierkante meter.

Het grotere pakket is niet zoveel duurder. Je bespaart behoorlijk wat door het te kopen als je een grotere tuin hebt. Eén gallon kan tot 12.800 vierkante meter behandelen. Dat is veel meer dan de meeste meststoffen kunnen behandelen.

Om deze reden kost het niet zoveel als je bedenkt dat het dubbele van de ruimte behandelt die de meeste andere formules doen. LawnStar 16-4-8 NPK-meststof is ontworpen voor gebruik op alle grastypen. Het bevat een uitgebalanceerde mix van voedingsstoffen die je gras nodig heeft om te gedijen. Het kan de kleur en groeisnelheid verbeteren.

Deze formule is speciaal ontworpen voor de lente en zomer. Hierdoor is het iets minder veelzijdig dan sommige andere opties. Als u echter op zoek bent naar een meststof om tijdens het groeiseizoen te gebruiken, kan dit een goede optie zijn. Zoals de meeste gazonmeststoffen, is de Pennington 100536576 UltraGreen Lawn Fertilizer ontworpen om op alle grassen te worden gebruikt.

Er wordt geadverteerd om je gras te versterken tegen de hitte, die vaak vele meters kan doden. Het groen je gras snel en kan ook worden gebruikt om de algehele kleur te verbeteren - zelfs als je je gras niet nodig hebt om meer te groeien. Het heeft een langzame stikstofafgifte, zodat u uw tuin niet zo vaak hoeft te bemesten. Het kan je gras tot 3 maanden voeden.

Voor de meeste mensen raden we onze keuze aan voor de beste gazonmeststof, de Andersons PGF Complete 16-4-8 Meststof. Deze meststof is de meest veelzijdige en zal geschikt zijn voor de meeste werven. Het werkt in alle seizoenen en op alle soorten grassen. Het bevat geen aanzienlijke hoeveelheid stikstof, dus u hoeft zich niet zoveel zorgen te maken over brandwonden in de tuin.

Een gezond, groen gazon is een genot om met blote voeten in te zinken en vormt een aanvulling op het landschap. De beste meststof voor gras bevordert gezonde grasmat en minimaliseert onkruid- en plaagproblemen met een dikke mat die deze problemen weerstaat. Er zijn veel soorten gazonmest op de markt, of u kunt zelfgekweekte methoden gebruiken om de kracht van uw gras te vergroten. Het kiezen van het juiste voedsel voor gazons begint met het begrijpen van het aantal grasmeststoffen en het kennen van uw grond- en graszoden.

Voordat u gazonmest koopt en toepast, moet u weten wat voor soort meststof en hoeveel uw gras nodig heeft. Hoewel deze grasmeststof snelle resultaten oplevert, zegt de fabrikant dat hij in drie tot vijf dagen groener gras verwacht, het moet vaker opnieuw worden aangebracht dan andere meststoffen. De Andersons 21-0-4 Turf Meststof met 0,2 procent Merit Insecticide voedt uw gazon langzaam omdat het het ook beschermt tegen larven. U kunt zondag ook contact opnemen met een gazonverzorgingsexpert wanneer u vragen heeft over uw gazon.

Kies deze meststof als je al een goed ingeburgerd gazon hebt gehad dat enige aanmoediging nodig heeft om gezond en dik te blijven. Deze grasmeststof bevat ook 8% stikstof om uw gazon dikker te laten worden en er volgend voorjaar weelderiger uit te zien. Dit volledig natuurlijke gazonverzorgingsbedrijf richt zich op het gebruik van voedingsstoffen en natuurlijke ingrediënten om de levensduur van uw gazon te verlengen en het veiliger te maken voor mensen, huisdieren en de planeet. Elke kunstmestmix wordt speciaal voor uw tuin gemaakt op basis van de resultaten van uw bodemtest, zodat u niet hoeft te raden welke voedingsstoffen uw gazon wel of niet nodig heeft.

Het gebruik van kunstmest voor gazons is een effectieve manier om ziekten en plaagschade te voorkomen en onderhoud te minimaliseren. Andere factoren om te kiezen welk type gazonmeststof u wilt gebruiken, zijn grasvariëteiten in het warme of koele seizoen, de pH van de bodem, of u nu de voorkeur geeft aan organische of synthetische formules, en de timing om uw gras in uw zone te voeren. Als je niet meerdere keren wilt bemesten, heb je een meststof met lange afgifte nodig en komt Pennington's Signature Series Lawn Food uit gedurende vier maanden. Als u de beste gazonbemestingsdiensten wilt die geschikt zijn voor uw unieke gazon, vraag dan een prijsopgave aan voor de diensten van TruGreen.

.

Leave a Comment

Required fields are marked *