Welke gazonmeststof bevat veel stikstof?

Van onze topkeuzes zijn degenen met het hoogste stikstofgehalte (en de beste om uw gras donkergroen te maken) Scotts Turf Builder Lawn Food (32% stikstof), GreenView Fairway Formula Spring Fertilizer + Crabgrass Preventer (24% stikstof) en GreenView Lawn Food (22% stikstof). Een uitstekende meststof met een hoog stikstofgehalte 24-5-16 die een bewezen staat van dienst heeft in het leveren van resultaten en keer op keer. Het actieve ingrediënt van de meststof, in dit geval stikstof, speelt een specifieke rol bij vegetatieve groei en ontwikkeling. Wanneer we het etiket op een kunstmestproduct lezen, wordt er een zogenaamde NPK-waarde weergegeven.

Deze waarde wordt gepresenteerd als drie getallen E, g. De actieve ingrediënten of macronutriënten zijn stikstof (N), fosfaat (P) en kalium (K) die overeenkomen met het nummer op de samengestelde lijst. Dus in ons voorbeeld 10 delen stikstof, 2 delen kalium en 3 delen fosfaat (10-10-. Miracle-Gro heeft ook een bemestingspiek voor kamerplanten, maar het heeft een voedingsratio van 6-12-6, dus als je op zoek bent naar groen gebladerte, dan is Jobe's naar mijn ervaring de beste piek in meststoffen met een hoog stikstofgehalte op de markt.

Earth Natural Blood Meal is een organische meststof van topkwaliteit voor gebruik met planten en groenten. De nutriëntenverhouding van 13-0-0 is een van de hoogste die je zult vinden in een 100% natuurlijk product. De naam van dit product geeft een idee waar de stikstof vandaan komt, maar Dr. Earth vult dit aan met veel echt nuttige ingrediënten.

Hun TruBiotic-formule is een biologische bodeminoculant, wat dat nu echt betekent is dat het nuttige microben en schimmels bevat om de bodem tot leven te brengen door de ontwikkeling van micro-organismen te ondersteunen. Stikstof is de voedingsstof die het meest essentieel is voor de groei van planten, en het is mogelijk om meststoffen te kopen die alleen stikstof bevatten als actief ingrediënt. Meststoffen die de meeste stikstof leveren, zijn onder meer ureum (46-0-0) en ammoniumsulfaat (21-0-0). Vanwege het hoge stikstofgehalte kan ureum planten beschadigen wanneer het netjes wordt aangebracht, dus wordt het vaak gemengd met andere middelen verkocht.

Koop de Andersons Innova Organic Fertilizer bij Amazon, A. Safer Brand Lawn Restore is afgeleid van natuurlijke meststofingrediënten, waaronder verenmeel, sojameel, bloedmeel, alfalfameel, melasse en sulfaat van potas. Het voeren van uw gazon met langzame afgifte aan het begin van de zomer helpt uw gras het hele seizoen gezond en groen te houden. Als het gaat om het in topconditie houden van een tuin, is alles wat je echt nodig hebt de beste gazonmeststof voor je klimaat en omstandigheden, en een paar datums omcirkeld op de kalender.

Overbemesting is een veel groter risico voor het gazon zelf en voor het milieu dan niet bemesten. Breng aan op droog gazon dat onlangs is gemaaid, vul uw druppelstrooier of omroep met 6 pond kunstmest per 1.000 sq ft. U kunt bijvoorbeeld een specifieke meststof kopen met het macro-nutriëntenontwerp voor uitstekende prestaties voor het behandelen van gazons of misschien een algemeen plantaardig voedsel. Volgens de fabrikant moet deze meststof in de herfst worden gebruikt, nadat u uw gazon hebt gezaaid en het twee of drie keer is gemaaid.

Als je weinig tijd hebt, dan zijn hier mijn beste meststoffen met een hoog stikstofgehalte voor algemeen gebruik, kamerplanten en gazons. Het beste meststof- of gazonverzorgingsproduct voor uw behoeften kan er een zijn die ook ongewenste groei of insecten onder controle houdt. De toepassing van stikstofmeststof op gras is bedoeld om gedurende het groeiseizoen een gezond ogend gazon te bieden, dus meestal van maart tot november. Misschien ben je ook geïnteresseerd in mijn artikel over meststoffen met een laag fosforgehalte of mijn artikel over meststoffen met veel kalium.

We wilden het lawaai doorbreken en gazonvoedsel aanbevelen dat in grote lijnen nuttig zou zijn voor het breedste scala aan gazons, waaronder grassen voor warm en koel seizoen en zuurminnende gazons. Voor binnen- of buitenplanten is het lenteseizoen de beste tijd om te bemesten met een meststof met een hoog stikstofgehalte. Twee gevallen waarin gazonvoedsel met snelle afgifte nuttig kan zijn, zijn het vroege voorjaar en bij het planten van een nieuw gazon. Als u op zoek bent naar een meer natuurlijke manier om uw planten te bemesten, moet u uitkijken naar organische meststof met een hoog stikstofgehalte.

.

Leave a Comment

Required fields are marked *