Welk bedrijf is het beste voor gazononderhoud?

Klanten willen weten dat een bedrijf zich aan zijn werk houdt, dus garanties zijn belangrijk. Elke gazononderhoudsdienst heeft verschillende criteria voor de garantie. Een bedrijf kan bijvoorbeeld bepalen dat elke klacht van de klant binnen een periode van 24 uur na service wordt ingediend, terwijl een ander bedrijf de klant tot 2 weken kan geven. Over het algemeen betekent een tevredenheidsgarantie dat de service of professional terugkeert om alles wat het probleem is, kosteloos voor de klant op te lossen of een volledige terugbetaling aan te bieden.

Vergeet niet dat elke tevredenheidsgarantie wordt gegeven naar goeddunken van het gazonverzorgingsbedrijf. TruGreen is een gazonverzorgingsbedrijf gevestigd in 49 staten en Washington, D, C. Het biedt een scala aan gazonverzorgingsdiensten, waaronder gazonbeluchting, overzaaien, ongediertebestrijding en bodemaanpassing, hoewel grasmaaien niet wordt aangeboden. Aanvullende diensten die verder gaan dan onderhoud zijn onder meer muggenbestrijding en -preventie, evenals verzorging van bomen en struiken, bemesting, ziektebehandeling en insectenbestrijding.

TruGreen biedt klanten een breed scala aan serviceplannen, van het standaard TruHealth-pakket tot de allesomvattende TruSignature-optie. In tegenstelling tot sommige van de andere bedrijven op deze lijst, is Lawn Love een site die doorgelichte, lokale gazonverzorgingsdiensten zal kopen. Deze professionals zijn gecertificeerd om gebonden en verzekerd te zijn, zodat klanten extra gemoedsrust kunnen hebben. Het boekingsproces van Lawn Love vindt online plaats en levert direct een offerte.

Lawn Love heeft ook een transparante prijsgids, zodat klanten weten dat de prijzen consistent zijn. Klanten kunnen hun diensten eenvoudig online betalen en beheren. Lawn Love biedt een tevredenheidsgarantie, maar klanten moeten binnen 24 uur klachten indienen. Lawn Love biedt maaien, bemesten, beluchting, onkruidbestrijding, tuinopruiming en verzorging van bomen en struiken.

Klanten kunnen ook tuindiensten boeken via de website, evenals aanvullende seizoensdiensten, zoals het reinigen van goten en het opruimen van bladeren. Lawn Love biedt tot 30 procent korting voor klanten die diensten bundelen. The Grounds Guys hebben locaties in 46 staten en Washington, D, C. Het bedrijf biedt momenteel geen online accountbeheer aan.

The Grounds Guys hebben een volledig scala aan diensten, waaronder grasmaaien, bemesten, graszodeninstallatie en opnieuw zaaien. Het bedrijf biedt ook irrigatie, gootreiniging, verzorging van bomen en struiken, hardscaping en landschapsarchitectuur. Sneeuw- en ijsbeheer is beschikbaar in de winter en ze installeren zelfs uw vakantielampen voor u. Naast het bieden van een tevredenheidsgarantie van 2 weken, levert het bedrijf na elk bezoek werfstatus- en kwaliteitsrapporten.

Lawn Doctor is aanwezig in 38 staten en Washington, D, C. De onderhoudsdiensten voor gazononderhoud omvatten maaien, bemesten, zaaien en beluchten. Het bedrijf biedt ook ongediertebestrijding, waaronder muggen- en tekenbehandelingen, samen met algemene zorg voor bomen en struiken. Lawn Doctor heeft opties voor biologische gazonbehandelingen, waar veel klanten met huisdieren en kinderen misschien de voorkeur aan geven.

LawnStarter biedt maaien, beluchten, graszoden en bemesten van uw gazon, evenals tuinopruiming, hogedrukreiniging en andere algemene landschapsdiensten. Klanten kunnen de volledige servicelijst pas bekijken als ze aan het boeken zijn, en LawnStarter is alleen beschikbaar in 26 staten en Washington, D, C. TruGreen is een landelijk gazonverzorgingsbedrijf dat gazonbehandelingen, boomservice en insectenbestrijding biedt. TruGreen is het bekendste gazonbedrijf en bedient 2,3 miljoen commerciële en residentiële klanten in de VS.

Het biedt struikverzorging, kernbeluchting en gazonbemesting om ervoor te zorgen dat u in de zomer een groen gazon hebt en het hele jaar door een gezonde eigenschap. Vanwege zijn reputatie, bewezen behandelingssystemen en uitstekende klanttevredenheid hebben onze experts TruGreen gerangschikt als de beste gazonverzorgingsservice. Lawn Doctor werd opgericht in de jaren zestig in Matawan, New Jersey, om lokale huiseigenaren te helpen voor hun werven te zorgen. Het bedrijf breidde zich snel uit en begon gazonverzorgingsdiensten aan te bieden aan zowel residentiële als commerciële eigendommen.

Tegenwoordig is het bedrijf actief in het hele land, met meer dan 450 locaties. Het team van experts van Lawn Doctor biedt verschillende gazonverzorgingsdiensten, waaronder gazonbemesting en oplossingen voor het omgaan met krabgras, onkruid, muggen, teken en ongediertebestrijding. Het team van experts van Lawn Doctor zal een persoonlijk actieplan voor uw tuin opstellen om ervoor te zorgen dat uw gazon het meeste uit zijn omgeving haalt. Bovendien kan Lawn Doctor ook voor uw bomen zorgen.

De gazonverzorgingsspecialisten voeren een eerste beoordeling van uw tuin uit, maken en uitvoeren een aangepast plan voor gazon en komen vervolgens om de twee maanden langs voor voortgezet onderhoud. Alle gazonverzorgingsdiensten van het bedrijf worden geleverd met een tevredenheidsgarantie. Als u niet tevreden bent met de resultaten, zal uw technicus eraan werken om het probleem op te lossen totdat u tevreden bent. U kunt uw aangepaste offerte krijgen door het nationale hotline-nummer te bellen, online een formulier in te vullen of door contact op te nemen met uw plaatselijke Lawn Doctor-kantoor.

Met het hoofdkantoor in Memphis, Tennessee, werd TruGreen opgericht in 1973 in Michigan met als doel gazons in het hele land gezond en groen te houden. Als actief lid van de National Association of Landscape Professionals (NALP) met vele decennia ervaring is het bedrijf uitgegroeid tot een topleverancier in de branche. Het bedient de hele VS. TruGreen biedt een „gezonde gazongarantie” voor al zijn diensten, wat betekent dat ze er alles aan zullen doen om de klus correct te klaren.

U kunt online een offerte aanvragen of door contact op te nemen met uw dichtstbijzijnde TruGreen-locatie. Spring-Green werd opgericht in 1977 in Naperville, Illinois. Het aanbieden van gazonverzorgingsdiensten voor zowel huiseigenaren als commerciële faciliteiten, het bedrijf is uitgebreid in de VS, S. Als actief lid van de NALP en toegewijd aan het leveren van de beste gazonverzorging voor uw tuin, biedt Spring-Green gazon- en boomverzorging, plus ongediertebestrijdingsdiensten voor gazons.

Er is een optie om het bedrijf organische meststof op uw gazon te laten gebruiken, waardoor de milieu-impact van de behandeling wordt geminimaliseerd en uw gazon op natuurlijke wijze wordt versterkt. Ongeacht het type gazononderhoud dat u nodig heeft voor uw woning, er is een bedrijf dat bij u past op deze lijst. Probeer Lawn Doctors of TruGreen voor het hele jaar door diensten. Kies voor een eenmalige service of grasmaaien respectievelijk Lawn Starter en TaskEasy.

We hebben bijvoorbeeld Lawn Doctor gekozen als onze beste overall voor het bedienen van huiseigenaren en bedrijven gezien hun 450 locaties in 40 staten, tevredenheidsgarantie en hoge waardering onder zijn klanten. En we hebben TruGreen geselecteerd omdat het nationaal wordt erkend, alle 50 staten bedient, lid is van de NALP en mobiele apps aanbiedt. De Lawn Doctor begon in de jaren zestig toen nieuwe huiseigenaren in New Jersey professionele hulp zochten om prachtige gazons te onderhouden. Het bedrijf heeft nu ongeveer 500 franchises in 40 staten, waardoor ze de grootste franchise voor gazonverzorging in de Verenigde Staten zijn.

Pas als u klaar bent om te huren, moet u creditcardgegevens verstrekken, en zelfs dan is het alleen om de grasmaaier of tuinarchitect specifiek te betalen. Bij het winkelen voor het beste gazonverzorgingsbedrijf zijn er een paar factoren waarmee u rekening moet houden, waaronder soorten behandelingen en producten, à-la-carte-opties, planning het hele jaar door en servicegaranties. Ontvang direct een offerte voor gazonverzorgingsdiensten bij u in de buurt, zoals gazonbeluchting, grasmaaien, bladverwijdering, gootreiniging, tuinieren, tuinverzorging, onkruidbestrijding en meer. Professionele gazonverzorgingsbedrijven zorgen ervoor dat een gazon volgens een schema wordt gehouden dat zijn uiterlijk en gezondheid behoudt.

Hun gazonverzorgingsdiensten omvatten jaarlijkse programma's voor bemesting en onkruidbestrijding, kernbeluchtingsprogramma's en toezicht. GreenPal is zonder twijfel de gemakkelijkste manier om een lokaal gazonverzorgingsbedrijf te boeken voor tuinonderhoudsdiensten tegen een betaalbare prijs. Lokale bedrijven hebben mogelijk een beter begrip van de factoren die van invloed zijn op groene ruimtes in uw regio dan nationale bedrijven. Bovendien kunnen de gazonverzorgingsexperts van het personeel elke plaag op het gazon aanpakken en indien nodig de veiligste behandelingen bieden.

Weed Man is een gazonverzorgingsbedrijf opgericht in 1970 met franchises in Canada, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. .

Leave a Comment

Required fields are marked *