Wat is de meest effectieve meststof voor gras?

De top 5 beste gazonmeststoffenScotts Green Max Meststof. Als je gemakkelijk en snel groen gras wilt, dan is Scotts Green Max de meststof voor jou. Dit is niet voor niets een van de meest populaire gazonmeststoffen. Het is u misschien opgevallen dat drie cijfers zijn afgedrukt op etiketten voor gazonmest.

Bekend als de NPK-verhouding, staan de cijfers voor het percentage basisvoedingsstoffen (N voor stikstof, P voor fosfor, K voor kalium) dat de meststof bevat. Als de NPK-verhouding van een meststof bijvoorbeeld 12-0-10 is, bevat deze 12 procent stikstof, geen fosfor en 10 procent kalium. Twee grassoorten die deze trend doorstaan, zijn duizendpoot en St. Deze warme klimaatsoorten consumeren grotere hoeveelheden kalium dan andere grassen.

Ze hebben ongeveer gelijke hoeveelheden stikstof en kalium nodig, maar fosfor bijna nul. Zoek naar 15-0-15, of iets dergelijks, voor deze grassen. Milorganite is een hoofdbestanddeel in de gazonmestindustrie sinds het oorspronkelijk werd uitgebracht in de jaren 1920. Dit gerecyclede gazonvoer is afgeleid van warmtebehandelde, voedselrijke microben die organisch materiaal filteren en verwerken in gemeentelijk afvalwater.

De meststof beschikt over een 6-4-0 NPK-analyse, met 2,5 procent ijzer dat diepe vergroening bevordert. Eén applicatie voedt zich gedurende 10 weken en hoeft niet te worden bewaterd. De zak van 32 pond beslaat 2.500 vierkante voet. De Andersons Innova voedt gazons in een langzaam, gestaag tempo met 7-1-2 NPK-gehalte en aminozuren.

De plantaardige formule bevat geen zorgwekkende biovaste stoffen, mest, gerecycled afval of dierlijke onderdelen. De niet-brandende korrels voorkomen schade en zijn ontworpen voor weinig stof, zodat ze gemakkelijk aan te brengen zijn zonder te niezen. De zak van 40 pond voedt tot 5.600 vierkante meter gazon. Innova 7-1-2 is OMRI vermeld voor gebruik in gecertificeerde biologische activiteiten, met een formule met lage afvoer die veilig kan worden toegepast in de buurt van waterwegen.

Het stimuleert een gezond bodemecosysteem door licht verteerbare koolstof te leveren om bodemmicroben van brandstof te voorzien. Dit product komt zo dicht als het gaat om het biologische ideaal. Koop de Andersons Innova Organic Fertilizer bij Amazon, A. Wanneer u een nieuw gazon start, of het nu gaat om zaad, graszoden of pluggen, is de juiste bodemvoeding essentieel.

Scotts Turf Builder 24-25-4 Starter levert een sterke boost van fosfor voor snelle wortelvorming en stikstof voor een gezonde bladgroei tot 70 procent sneller dan onbevrucht gazon. De kleine korrels zijn ontworpen om snel op te lossen voor snelle levering door de kiem- en vestigingsfase van zes weken van het gazon. De zak van 15 pond voedt 5.000 vierkante meter nieuw gazon. Voor een ongerept gazon met minder werk, verzorgt Scotts Turf Builder Weed and Feed twee gazononderhoudstaken tegelijk.

Het bevat 28-0-3 meststof met snelle afgifte om het gras te voeden, en 2,4D herbicide om breedbladig onkruid zoals paardebloemen en klaver te doden. De zak van 14,29 pond behandelt 5.000 vierkante meter gras. Het is gemakkelijk om dit product aan te brengen, maar dit is tijdgevoelig. Het gazon moet nat zijn van dauw, recente regen of irrigatie op het moment van aanbrengen, zodat de droge onkruidverdelger zich hecht aan onkruidbladeren.

Er mag geen regen in de voorspelling staan en geen irrigatie gedurende de eerste 24 uur na het aanbrengen, na de wachttijd moet het worden bewaterd. Houd huisdieren en mensen 24 tot 48 uur buiten het behandelde gebied. Als het gras er niet helemaal goed uitziet, ontbreekt het misschien niet aan stikstof, fosfor of kalium. De enige manier om het echt te weten is door de grond te laten testen, maar een lichtgroene of geelachtige tint duidt vaak op ijzertekort.

Ironiet, met 12 procent oplosbaar ijzer, pakt de oorzaak van ijzertekort aan zonder overbemesting te riskeren. De lage niveaus van stikstof en kalium helpen het gras ijzer te absorberen en te metaboliseren voor diepe vergroening en blijvende resultaten. De zak van 15 pond beslaat 5.000 vierkante voet. Moeilijke groeiomstandigheden kunnen een sneeuwbaleffect veroorzaken, waarbij afnemend gras leidt tot uitgeputte grond.

Wanneer dat gebeurt, vergt het een gecombineerde inspanning om dingen om te draaien. Identificeer en pak eerst de oorzaak van het probleem aan, vaak schimmels, insecten of concurrentie van een groeiende boom, en behandel het gebied vervolgens met Safer Brand Lawn Restore Fertilizer. De mix van biologische plantaardige voedselingrediënten is ontworpen om de biologische activiteit van de bodem te verhogen terwijl het het gras voedt. De zak van 20 pond behandelt 5.000 vierkante meter gazon.

Effectieve meststoffen voorzien in de voortdurende behoeften van de beoogde plant. Voor de meeste gazongrassen is, zonder rekening te houden met de bestaande bodemchemie, een NPK-verhouding van ongeveer 4-1-2 nodig voor een gezonde groei. Omdat de meeste bodems in Noord-Amerika echter voldoende P bevatten, hebben we besloten om onze zoektocht te beginnen met 4-0-2 equivalente meststoffen (8-0-4, 12-0-6, enz.). Dit was geen absolute, maar meer een gids.

De beste manier om te weten wat uw gazon nodig heeft, is door de grond te testen. Vermijd het gebruik van uitgebalanceerde analyse plantaardig voedsel zoals 10-10-10 of 15-15-15 kunstmest voor gazons. Hoewel deze producten enkele van de voedingsstoffen bevatten die gras nodig heeft, bieden ze ze niet in de juiste hoeveelheden aan. Gebruik in plaats daarvan gazonmeststof met een analyse die overeenkomt met een verhouding van 4-0-2 of 4-1-2.Scotts Natural Lawn Food is een geweldige natuurlijke organische meststof.

Het is OMRI Listed, wat betekent dat het is goedgekeurd door het Organic Materials Review Institute en geverifieerd door een onafhankelijke productbeoordelingsraad om te certificeren dat de inhoud 100 procent biologisch is. Natuurlijke ingrediënten zoals verenmeel, vleesmeel, beendermeel en bloedmeel voeden uw gras en uw grond. Het is veilig voor gras, mensen en huisdieren en zorgt voor een langzame, zachte afgifte van voedingsstoffen gedurende ongeveer 30 dagen. Voor de milieubewuste mensen is dit de real deal.

Breng elke 90 tot 120 dagen meststof met langzame afgifte, hoog stikstofgehalte aan aan het begin van de lente, zomer en herfst. Breng elke zes tot acht weken kunstmest voor alle doeleinden aan. Als u op zoek bent naar kunstmest die voornamelijk stikstof bevat om de groei van weelderig, dik en zeer groen gras te bevorderen, is Milorganite 0636 organische stikstofmeststof de juiste keuze voor u. Het geheim van dit product is 4% ijzer dat het bevat, dat wordt toegevoegd voor een diepere groene kleur van je gras.

De NPK is 5-2-0, wat betekent dat dit product geen kalium bevat. Gebruik het daarom niet in de regio's met regelmatige droogtes. Omdat dit product geen elementen bevat voor het kweken van een robuust wortelstelsel, kunt u het ook alleen gebruiken als uw gras al goed ingeburgerd is. Deze meststof voldoet aan alle kwaliteitsnormen van EPA en wordt geleverd in plastic zakken van 36 pond (16,3 kg).

Wees niet boos door de intense geur. Het zal afsterven na het besproeien. Houd er altijd rekening mee dat het een uitstekende organische meststof is, volkomen veilig voor uw kinderen en huisdieren. Je vindt het in een container van 5 pond (2,3 kg), wat voldoende is om ongeveer 4000 vierkante meter te bedekken.

Na het aanbrengen van deze wateroplosbare meststof absorbeert deze snel in de wortel van het gras en kunt u binnen enkele dagen een fantastisch resultaat verwachten. Wanneer u op zoek bent naar een uitstekende natuurlijke meststof met een ultieme NPK-beoordeling van 20-4-8, moet u overwegen Extreme grasgroei gazonbooster. Dit eersteklas product dat in de VS wordt vervaardigd, is een uitstekende optie voor nieuwer gras en volkomen onschadelijk voor zowel uw kinderen als uw huisdieren tegelijkertijd. Ik hou echt van Safer Brand 9333 ringer gazonmeststof.

Het is een hoogwaardig, geurloos, biologisch product met plantaardige voedingsstoffen en een 10-0-6 NPK-verhouding. Het pakket van 25 pond (11,3 kg) is groot genoeg om ongeveer 5.000 vierkante. Met een 18-0-3 formule is Espoma Elf20 biologisch gazonvoer voor het hele seizoen een uitstekend voedsel voor het hele seizoen voor uw gazon. Dit biologische product is volledig veilig voor je kinderen en huisdieren.

Bovendien helpt het je gras snel groen te worden en lang gevoed te blijven. Het pakket van 20 pond (9 kg) is voldoende voor het bemesten van ongeveer 5.000 vierkante. De beste manier om een wenselijk resultaat te krijgen, is door deze blauwe pellets op de bovenkant van uw gazon toe te voegen en ze langzaam in de grond te laten dringen terwijl u het water geeft. Als u de beste gazonmeststof nodig heeft voor het gevestigde gazon, dat voldoet aan alle kwaliteitsnormen van EPA, raad ik Milorganite 0636 organische stikstofmeststof ten zeerste aan.

Met 4% ijzer en stikstof dat het bevat, bevordert dit product de weelderige, dikke en zeer groene groei van uw gras. Een gezond, groen gazon is een genot om met blote voeten in te zinken en vormt een aanvulling op het landschap. De beste meststof voor gras bevordert gezonde grasmat en minimaliseert onkruid- en plaagproblemen met een dikke mat die deze problemen weerstaat. Er zijn veel soorten gazonmest op de markt, of u kunt zelfgekweekte methoden gebruiken om de kracht van uw gras te vergroten.

Het kiezen van het juiste voedsel voor gazons begint met het begrijpen van het aantal grasmeststoffen en het kennen van uw grond- en graszoden. U wilt ook overwegen hoe groot uw gazon is wanneer u de beste meststof voor uw gras selecteert. Afhankelijk van de problemen die u met uw gazon hoopt aan te pakken, kunt u de analysesummers van meststoffen gebruiken om te bepalen welke meststof de beste resultaten oplevert. Safer Brand Lawn Restore is afgeleid van natuurlijke meststofingrediënten, waaronder verenmeel, sojameel, bloedmeel, alfalfameel, melasse en sulfaat van potas.

Het doel van het bemesten van uw gazon is om essentiële voedingsstoffen aan de grond te leveren, het hele jaar door effectieve ongediertebestrijding en om het goed ontwikkelde wortelsysteem van uw planten te stimuleren. Met geavanceerde formule die humuszuur en fulvinezuur bevat, is deze meststof een fantastische keuze voor nieuwe gazons. Deze gazonmeststof moet vroeg tot halverwege de zomer worden aangebracht, net voordat larven actief worden in uw grond. De Winter Survival-meststof van Jonathan Green is ideaal voor het voeren van uw gazon van september tot november.

Deze meststoffen voeden uw gazon gedurende enkele weken na het aanbrengen continu, waardoor consistent weelderig, groen gras langer behouden blijft. Voordat u beslist welke gazonmeststof de beste optie is voor uw gras, moet u het nummersysteem op de verpakking begrijpen. Het beste is dat deze organische meststof uw gazon niet verbrandt, zelfs niet als u meer toevoegt dan wordt aanbevolen. U beschermt ook de veiligheid van huisdieren, kinderen en volwassenen en voorkomt gazonschade door vermijdbare ongelukken, zoals verbranding van kunstmest.

De rest van de ingrediënten zijn vulstoffen om ervoor te zorgen dat de meststof gelijkmatig wordt aangebracht, maar dat percentage is de sleutel tot het bemesten van uw grond. De Andersons 21-0-4 Turf Meststof met 0,2 procent Merit Insecticide voedt uw gazon langzaam omdat het het ook beschermt tegen larven. Meststoffen met langzame afgifte zijn de beste meststoffen voor gras omdat ze geleidelijk voedingsstoffen in uw bodem afgeven in plaats van alles tegelijk. .

Leave a Comment

Required fields are marked *