Voordelen van gazonbemesting?

Hier zijn vijf manieren waarop gazonbemesting uw gazon ten goede komt, zowel nu als in de toekomst, Onkruidvermindering. De meeste meststoffen van vandaag bevatten ook onkruidpreventiebehandelingen. Alle meststoffen voegen voedingsstoffen toe aan de bodem om de groei van planten te bevorderen. De belangrijkste voedingsstoffen die gazons nodig hebben, zijn stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K).

Elk van deze voedingsstoffen heeft verschillende functies voor uw gras. Het Lawn Institute meldt ook dat gazons jaarlijks meer dan 12 miljoen ton stof en vuil opvangen. Bovendien is turfgrass, zoals dat in onze gazons, veel koeler dan asfalt of cement en fungeert als een „airconditioner” voor de omgeving (gazons kunnen 22 graden koeler zijn dan stedelijke asfaltwarmte-eilanden). Ten slotte zal gazonbemesting ook het wortelsysteem van uw gras versterken, waardoor het tijdens zware regenval snel water kan opnemen.

Dit helpt overstromingen en modderige plekken in de tuin te verminderen. Zonder een goed bemest gazon verliest het gras zijn gezonde, weelderige, groene uiterlijk en begint het bruin te worden naarmate de zomerzon in Indiana opwarmt. Bij correct gebruik kunnen meststoffen u helpen uw gazon te verbeteren en te onderhouden. Gezonde gazons beperken erosie, koelen het milieu en beheersen allergenen, naast vele andere voordelen.

Veel merken gazonmest vermelden de namen van voedingsstoffen niet, dus het is belangrijk om te onthouden dat de hoeveelheden altijd in de volgorde van N-P-K worden vermeld. Gazons die verkleurd zijn, langzaam groeien of onkruid of andere plaagproblemen hebben, worden mogelijk niet goed bemest. Ons team van Greenworks Lawn Care is er echter om u te vertellen dat, als u wilt dat een gazon trots op is, het wat werk zal kosten. Als u het type persoon bent dat zijn gazon niet bemest, vraagt u zich misschien af wat het probleem is met bemesten.

Bovendien, als uw gras vergeling, lichtgroene kleur heeft of niet groeit, is het misschien tijd om wat gazonmest aan te brengen. Investeren in een professioneel gazonverzorgingsbedrijf kan u niet alleen helpen een mooi gazon te bouwen, maar ook te onderhouden. Bovendien geeft u, door bemesting te combineren met professionele gazonbeluchting of irrigatie, uw gras alles wat het nodig heeft om te slagen in de komende zomermaanden. Het beste is dat u uw tijd niet hoeft te verspillen aan het uitzoeken van kunstmestlabels en hoeveelheden voor uw gazon.

Bijna alle gazonmeststoffen bevatten een of meer van de drie belangrijkste voedingsstoffen die nodig zijn voor de optimale groei van een gazon. Niet alleen zijn de experts van hun technicus op het gebied van gazononderhoud, maar ze bieden ook de gelokaliseerde service die uw gazon nodig heeft. De sleutel hiervoor is natuurlijk de juiste toepassing van bemestingsproducten, iets waarvoor de gazonverzorgingsprofessional is opgeleid; Anders kunnen de voordelen teniet worden gedaan. Door de beste gazonmeststof te vinden, kunt u weelderig groen gras behouden dat een uitnodigende achtergrond is voor elke activiteit.

Leave a Comment

Required fields are marked *