Hoe lang duurt het om een hectare gras te maaien?

Duwmaaier Ze hebben een gemiddelde snelheid van 3 MPH. We hebben vuistregels gehoord zoals „een hectare duurt 5 uur om te maaien of „een halve hectare duurt een middag om te voltooien. Helaas is het antwoord nooit zo eenvoudig. Je buurman heeft misschien zelfs dezelfde grootte als jij, maar het kan de helft van de tijd kosten om zijn gazon te maaien.

Een van de meest gebruikelijke en efficiënte manieren om gazons te maaien is in een rijpatroon, waarbij u het gazon in meerdere rijstroken verdeelt. Verdeel eerst uw hele gazon in rijstroken door de lengte van het gazon te delen door de breedte van uw maaidek. Ik ben erin geslaagd om een behoorlijke bibliotheek met boeken op te bouwen over zowel gazononderhoud als het runnen van een gazonmaaibedrijf. Als alle gazons perfect vlakke, lange rechthoeken waren, hoeft u geen rekening te houden met „efficiëntie” bij het schatten van de tijd die nodig is om een gazon te maaien.

De tijd die nodig is om een gazon te maaien, wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder de grootte van het gazon, de grootte van de maaier, snelheid die de maaier beweegt en gazonomstandigheden zoals heuvels of obstakels.

Leave a Comment

Required fields are marked *